Δευτ. - Κυρ. 09:00 - 21:00 +30 213 20 81 000
Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
Απογευματινά Ιατρεία

Ουρολογική Κλινική

Δραστηριότητες κλινικής.

Καθημερινά το πρωί πραγματοποιείται ενημέρωση των ιατρών της κλινικής από τον εφημερεύοντα ιατρό της προηγουμένης ημέρας. Ειδικά κάθε Τρίτη και Πέμπτη γίνεται λεπτομερής ανάλυση των περιστατικών και κατάρτιση του προγράμματος του χειρουργείου της επομένης ημέρας.

Ανά 15 ημέρες, το μεσημέρι ώρα 13.00, πραγματοποιείται εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθημάτων ουρολογίας με ομιλητές τους ειδικευόμενους ιατρούς.

Προσωπικό κλινικής.

Απαρτίζεται από πέντε (5) ειδικευμένους ιατρούς εκ των οποίων οι δύο (2) είναι κάτοχοι Διδακτορικού και ο ένας (1) κάτοχος Μεταπτυχιακού σε θέματα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Σ.Υ. και από έξι ειδικευόμενους ιατρούς.

Απασχολεί 12 νοσηλεύτριες και βοηθητικό προσωπικό.

Έχει στη δύναμή της 28 κλίνες.

Να σημειωθεί ότι το Ουρολογικό Τμήμα έχει υιοθετήσει και τηρεί πιστά τις οδηγίες για συνταγογράφηση γενόσημων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

 

 

 

Ειδικευμένοι Χειρουργοί

          ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
         
          Διευθυντής. Επιστημονικά Υπεύθυνος
           Τηλέφωνο : 2104592317
 

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διευθυντής

Τηλέφωνο: 2104592387


ΑΒΑΚΙΑΝ ΡΑΦΦΗ

Διευθυντής

Τηλέφωνα
Γραφείο: 210-4592387
E-mail:


  

         ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

         Επιμελητής Α’        

         Τηλέφωνα
         Γραφείο: 210-4592387
        E-mail:


        ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επιμελητής Α’

Τηλέφωνα
Γραφείο: 210-4592387
E-mail:


        ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

        Επικουρικός


 

Ειδικευόμενοι Ιατροί

 • ΒΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΖΙΟΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΜΠΛΕΙΜΠΕΛ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ
 • ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΣΙΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Νοσηλευτικό προσωπικό

Προϊσταμένη

 

Τηλέφωνο Νοσηλευτικής Στάσης: 2104592385

Γραμματεία Κλινικής

 Γραμματεία Κλινικής

Τηλέφωνο: 2104592375

Χειρουργικές Ημέρες

 • Κάθε Δευτέρα μία ενδοσκοπική αίθουσα.
 • Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή:
 • δύο ενδοσκοπικές αίθουσες στις οποίες πραγματοποιούνται ενδοσκοπικές επεμβάσεις στον προστάτη, την ουροδόχο κύστη (νεοπλάσματα και λιθίαση), στον ουρητήρα, (τοποθέτηση stent, ενδοσκοπική αφαίρεση λίθων και διαγνωστικές ουρητηρο-νεφροσκοπήσεις) και επεμβάσεις αναίμακτης τεχνικής προστατεκτομής με υπερσύγχρονο εξοπλισμό TURis, μέθοδος με την οποία εξοικονομείται χειρουργικός χρόνος, χρόνος νοσηλείας και δαπάνη αιμοδοσίας αφού σπανίζει η ανάγκη μεταγγίσεων. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έφεση των ιατρών στη σύγχρονη ενδοσκοπική ουρολογία. Επί πλέον με την συνεργασία των γενικών χειρουργών σύντομα θα ξεκινήσει η επεμβατική ουρολογία με τη μέθοδο των λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.
 • μια αίθουσα ανοικτών επεμβάσεων για προστατεκτομές, κυστεολιθοτομίες, εκκολπώματα ουροδόχου κύστεως και μεγάλης βαρύτητας χειρουργεία νεφρού και ουρητήρα που αφορούν σε λιθίαση, συγγενείς ανωμαλίες, ογκολογία και τραυματιολογία.
 • Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή χειρουργικό τραπέζι μικροεπεμβάσεων
 • Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πραγματοποιούνται διαγνωστικές εξετάσεις και κατευθυνόμενες βιοψίες προστάτη με έναν υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο.
 • Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη λειτουργούν Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, με πλήρη ανάπτυξη Ειδικού Ιατρείου Ανδρολογίας, Ειδικού Ογκολογικού Ιατρείου, Ιατρείου τρέχουσας ουρολογίας και επιπλέον Ενδοσκοπική αίθουσα για διαγνωστικές εξετάσεις και παρακολούθηση των ογκολογικών ασθενών.
 • Η Ουρολογική κλινική συμμετέχει επίσης με τρείς ιατρούς στην ολοήμερη λειτουργία του νοσοκομείου, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, συνεισφέροντας ενεργά στα έσοδα του νοσοκομείου.
 • Ανα τέσσερεις ημέρες η κλινική συμμετέχει στο πρόγραμμα των Γενικών εφημεριών της 2ης Υ.ΠΕ. όπου στο άρτια οργανωμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) αντιμετωπίζονται βαρέως πάσχοντες ασθενείς με επείγοντα ουρολογικά προβλήματα υγείας, καθώς και βαρειά περιστατικά Τραυματιολογίας. Άμεση και στενή είναι η συνεργασία με τους εφημερεύοντες Γενικούς χειρουργούς.
 • Σε συνεργασία με το Ακτινολογικό Τμήμα διενεργούνται προγραμματισμένα αλλά και εκτάκτως πληθώρα διαδερμικών νεφροστομιών ανακουφίζοντας ασθενείς πάσχοντες από αποφρακτική ουροπάθεια λόγω λίθων ή νεοεξεργασιών.

Οι ανωτέρω περιγραφόμενες δραστηριότητες συμβάλλουν στην άρτια εκπαίδευση των έξι (6) ειδικευόμενων ιατρών σε θεωρητικό επίπεδο με τα μαθήματα, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο με τις ανοικτές επεμβάσεις τρέχουσας ουρολογίας, ογκολογίας, τραυματιολογίας, αλλά και τις σύγχρονες μεθόδους ενδοσκοπικών επεμβάσεων που αγγίζουν τα διεθνή standards σε ποιότητα και σε εξειδίκευση.

Επικοινωνία

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Ουρολογική Κλινική, ΓΝΠ «Τζάνειο»,
Ζαννή & Αφεντούλη 1, Τ.Κ. 18536, Πειραιάς

Τηλεφωνικό Κέντρο
2132081000

 

Τηλέφωνα Ουρολογικής Κλινικής

 • Γραφείο Ιατρών           2104592387
 • Προϊσταμένη                2104592385
 • Γραμματεία Κλινικής  2104592375

E-mail Κλινικής: ourologiki@tzaneio.gr

 

Βρείτε γιατρό

Εξωτερικά Ιατρεία

Οδηγίες προσέλευσης

Ραντεβού εξ. Ιατρείων

Τηλ. 1535

Επείγοντα

ΕΚΑΒ 166