Δευτ. - Κυρ. 09:00 - 21:00 +30 213 20 81 000
Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
Απογευματινά Ιατρεία

Νευρολογική Κλινική

Στόχος της Νευρολογικής Κλινικής είναι η διαγνωστική προσέγγιση και θεραπεία των νοσηλευόμενων ασθενών με νευρολογικά νοσήματα, όπως και η επείγουσα αντιμετώπιση οξέων νευρολογικών διαταραχών κατά τη διάρκεια των γενικών εφημεριών. Επιπλέον, στις καθημερινές δραστηριότητες της κλινικής περιλαμβάνεται και η παροχή  συμβουλευτικού ρόλου στη νοσηλεία ασθενών άλλων ειδικοτήτων που έχουν χρόνιο νευρολογικό πρόβλημα ή παρουσίασαν νευρολογική επιπλοκή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Λειτουργεί τακτικό εξωτερικό ιατρείο μετά από ραντεβού στο 1535. Επιπλέον, λειτουργούν εξειδικευμένα ιατρεία (κεφαλαλγίας, διαταραχών μνήμης και αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων) με σκοπό την εξειδικευμένη παρακολούθηση ασθενών με τα συγκεκριμένα νοσήματα και την εφαρμογή των νεότερων θεραπευτικών μεθόδων.

ΔΟΜΗ /ΟΡΓΑΝΩΣΗ .

Η νευρολογική κλινική από τις 21-05-2018 λειτουργεί με δυναμικότητα 11 κλινών και συμμετέχει στην 24ωρη κάλυψη όλων των γενικών εφημεριών του Νοσοκομείου. Κατά τη λειτουργία στο ΤΕΠ και τη νοσηλεία, αντιμετωπίζονται παθήσεις από το σύνολο  του φάσματος της νευρολογίας, όπως ΑΕΕ, πολλαπλή σκλήρυνση, επιληψία και λοιμώξεις κεντρικού νευρικού συστήματος.

Λειτουργούν δύο εργαστήρια ( Ηλεκτροεγκεφαλογραφικό και Ηλεκτρομυογραφικό) με καθημερινή λειτουργία και εξυπηρετούν τις ανάγκες των νοσηλευόμενων ασθενών του νοσοκομείου.

Ιατρικό Προσωπικό

Ράλλης Τζιμ
Διευθυντής
Σιδηροπούλου Μιράντα
Επιμελήτρια Α’
Φωλιάδη Μαρίνα
Επικουρική επιμελήτρια
Ειδικευόμενοι Ιατροί

              Δαλαμπέκης Ηλίας

              Κούτρης Κωνσταντίνος

              Νήρου Αμαλία

              Σιαφλάς Χαράλαμπος

              Σώρα Μαρία

Βρείτε γιατρό

Εξωτερικά Ιατρεία

Οδηγίες προσέλευσης

Ραντεβού εξ. Ιατρείων

Τηλ. 1535

Επείγοντα

ΕΚΑΒ 166