Δευτ. - Κυρ. 09:00 - 21:00 +30 213 20 81 000
Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
Απογευματινά Ιατρεία

Λειτουργία Απογευματινών Ιατρείων

 

        Το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του, διαθέτει Απογευματινά Ιατρεία, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, με απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και με Ιατρικό προσωπικό που αυτός επιλέγει.

Ωρες Λειτουργίας

Τα Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν με ραντεβού από Δευτέρα έως και Πέμπτη τις ώρες 3:30μμ.-8:00μμ . Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο τηλέφωνο: 210 4592537-8 από Δευτέρα εως και Πέμπτη τις ώρες 4:00μμ.-7:30μμ.

Τοποθεσία

Τα απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία βρίσκονται στο κτίριο της Διοίκησης και συγκεκριμένα στη γωνία των οδών Αφεντούλη και Ζαννή

 

Εξέταση στα Απογευματινά Ιατρεία

  1. Κατά την προσέλευσή σας σε προγραμματισμένο ραντεβού στα Απογευματινά Ιατρεία του Γ.Ν. ΤΖΑΝΕΙΟ προσέρχεστε στη Γραμματεία-Ταμεία των Εξωτερικών Ιατρείων και καταβάλλετε το ποσό που αναλογεί.
  2. Παραλαμβάνετε το σχετικό παραπεμπτικό και κατευθύνεστε στους χώρους αναμονής ανάλογα με το ιατρείο ή την εξέταση που θα κάνετε.
  3. Παραδίδετε το παραπεμπτικό στην συντονίστρια νοσηλεύτρια του σταθμού που βρίσκεται το ιατρείο όπου και αναμένετε να σας καλέσει για εξέταση.
  4. Ο Ιατρικός σας Φάκελος με το ιστορικό σας (επανεξέταση στο Νοσοκομείο) θα βρίσκεται στο ιατρείο που θα εξεταστείτε. Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας όποιο έντυπο ή άλλο υλικό θεωρείτε ως ιστορικό και να το επιδεικνύεται στον ιατρό που σας εξετάζει.

ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

 

Ποια Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν

Οφθαλμολογικό Ουρολογικό Καρδιολογικό
Ακτινολογικό Μαιευτικό Παιδονευρολογικό
Ορθοπεδικό Νευρολογικό Διαβητολογικό
Δερματολογικό Νευροχειρουργικό ΩΡΛ
Γυναικολογικό Χειρουργικό Γαστρεντερολογικό
     
     
     
     

Ποια εργαστήρια λειτουργούν στο Νοσοκομείο

Ακτινολογικό Ανοσολογικό Μικροβιολογικό
Κυτταρολογικό Βιοχημικό Αιματολογικό
Υπέρηχοι Αιμοδοσία  
 

Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις γίνονται από ειδικά εκπαιδευμένο ιατροτεχνικό προσωπικό.

Η αμοιβή για επίσκεψη σε Απογευματινό Ιατρείο, καταβάλλεται απευθείας στο Νοσοκομείο από τον εξεταζόμενο και ανάλογα με την ιατρική βαθμίδα, διαμορφώνεται ως ακολούθως:

  • Συντονιστής Διευθυντής 64 ευρώ
  • Διευθυντής 60 ευρώ
  • Επιμελητές Α 48 ευρώ
  • Επιμελητές Β 36 ευρώ

      Η αμοιβή για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων ή μικρών και μεσαίων χειρουργικών επεμβάσεων, που διενεργούνται στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δεν απαιτούν νοσηλεία, καταβάλλεται είτε από τον εξεταζόμενο είτε από τον ασφαλιστικό του φορέα. Για το λόγο αυτό θεωρείται σκόπιμο ο εξεταζόμενος να φέρει το ασφαλιστικό του βιβλιάριο, εφόσον διαθέτει, κατά την επίσκεψή του στα Απογευματινά Ιατρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Απογευματινών Ιατρείων.

Βρείτε γιατρό

Εξωτερικά Ιατρεία

Οδηγίες προσέλευσης

Ραντεβού εξ. Ιατρείων

Τηλ. 1535

Επείγοντα

ΕΚΑΒ 166