Δευτ. - Κυρ. 09:00 - 21:00 +30 213 20 81 000
Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
Απογευματινά Ιατρεία

Λειτουργία Εξ. Ιατρείων

Το τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων για την κάλυψη των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης των πολιτών. Παράλληλα, όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να απαιτηθούν γίνονται στα άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια του Νοσοκομείου μας.

Τοποθεσία

Το Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων λειτουργεί στο κτίριο Διοίκησης και ΤΕΙ .

Ραντεβού
Τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν μόνο με ραντεβού. Καλέστε Πανελλαδικά από σταθερό τηλέφωνο το τετραψήφιο αριθμό 1535 με αστική χρονοχρέωση, 24 ώρες το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Παρακλινικές.Εξετάσεις
Στο Νοσοκομείο εκτελούνται καθημερινά παρακλινικές εξετάσεις. Ο αριθμός των εξετάσεων που εκτελούνται καθημερινά είναι συγκεκριμένος και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

  • Τα τηλεφωνικά ραντεβού Ακτινολογικών εξετάσεων προγραμματίζονται όλες τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00πμ έως 14:00μμ στο τηλέφωνο: 2104592260.

  • Τα τηλεφωνικά ραντεβού Μικροβιολογικών εξετάσεων προγραμματίζονται όλες τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00πμ έως 14:00μμ στο τηλέφωνο: 2104592783.

Επισήμανση

Οι εργαστηριακές εξετάσεις γίνονται μετά την έκδοση σχετικής εντολής από τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων που βρίσκεται στο ισόγειο του παιδιατρικού κτιρίου. Ο τρόπος χρέωσης των εξετάσεων εξαρτάται από τις εκάστοτε ισχύουσες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού ταμείου του εξεταζόμενου.

Οδηγίες για τον αριθμό 1535

Τον τετραψήφιο αριθμό 1535 μπορούμε να τον καλέσουμε από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας χωρίς να προσθέσουμε κανέναν αυτόματο αριθμό κλήσης, 24 ώρες το 24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδας. Λειτουργεί με φωνητικό αυτοματοποιημένο τρόπο και θα πρέπει να βρισκόμαστε σε ήσυχο περιβάλλον και να μιλάμε δυνατά αργά και καθαρά απαντώντας μόνο σε ότι μας ρωτά και χρησιμοποιώντας φράσεις που αυτό χρησιμοποιεί. Προς διευκόλυνση καλό είναι να γνωρίζετε τον κωδ IASIS του ιατρείου στο οποίο επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού. Για να ενημερωθείτε συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα

ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όλα τα ραντεβού σταματούν να κλείνονται 24 ώρες πριν την έναρξη του οποιουδήποτε ιατρείου.

Διαδικασία Εξέτασης

Αναλυτικά η διαδικασία εξέτασης στα Εξωτερικά Ιατρεία προβλέπει:

  • Κατά την προσέλευσή σας σε προγραμματισμένο ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία θα πρέπει να έχετε τον ΑΜΚΑ σας και πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις εάν υπάρχουν.
  • Όταν εισέλθετε στο κτίριο στο χώρο του ισογείου θα πρέπει να πάρετε αριθμό προτεραιότητας εξυπηρέτησης από τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων.
  • Aνάλογα με την ασφαλιστική σας ικανότητα τακτοποιείτε οικονομικά τις παρακλινικές εξετάσεις που ενδεχομένως θα πραγματοποιηθούν.
  • Παραλαμβάνετε το σχετικό παραπεμπτικό και κατευθύνεστε στους χώρους αναμονής ανάλογα με το ιατρείο ή την εξέταση που θα κάνετε.
  • Παραδίδετε το παραπεμπτικό ή την απόδειξη πληρωμής στη συντονίστρια νοσηλεύτρια του ιατρείου όπου και αναμένετε να σας καλέσει για εξέταση.

Μπορείτε επίσης να εξυπηρετηθείτε και απο τα ιατρεία και εργαστήρια των Μονάδων Π.Ε.Δ.Υ. που λειτουργούν σε Πειραιά και Δυτική Αττική.

Βρείτε γιατρό

Εξωτερικά Ιατρεία

Οδηγίες προσέλευσης

Ραντεβού εξ. Ιατρείων

Τηλ. 1535

Επείγοντα

ΕΚΑΒ 166